bugra_mom3244 Sebebi nedir bilen biri aydınlatırsa sevinirim yani dana koyma yediremez miyiz yedirsek ne olur siz sadece kuzu mu verdiniz danada verenler var mı kafamda deli sorular ❓⁉️
Hagisidagu bugra_mom3244 kuzu yaglı ise ahır olabilir dana kuzu karıstırp verebilrisnz dana eti daha yagsız
Ekvatoral bugra_mom3244 benk denk gelirse dana da verdim. İki kere çektiriyoruz. Kuzu eti daha yumuşak lezzetli oluyor aslında ama kuzu ise
Irmakprensesinannesi bugra_mom3244 kzuux daha faydalı bebekler için o yüzden 3 kere çekilmesi lazm dokroumuz asla dana eti yok dedi bize daha sert oluyor cnku
Yasemin34 bugra_mom3244 tam bilgim yok ama 2 veya 3 kez çektirince daha yoğun kıvamlı geldi bana ilk ek gıda döneminde kuzu kıyma söylüyorlar ben her 2 çocuğuma ilk kuzuyla başladım zamanla dana kıymasına döndük
Veragillerden Küçükbaş hayvanlar büyükbaş hayvanlara oranla daha az ilaçla yetiştirilir genelde. Bu yüzden kuzu kıyma yenilmesi daha uygun.
Ucansupurge bugra_mom3244 kuzu danaya göre yaşam süresi daha kısa ve daha az kimyasal beslenmeye maruz kalıyor bir diğer sebebi ise dana eti çapraz olarak süt ürünleri alerjisini tetikliyor. Kuzu alerji bakımından daha guvenilir
Deletedmom_21 bugra_mom3244 canim doktorumuz bize 1yasina kadar dana kıyma eti vermeyin kuzu kiyma kuzu eti verin dedi sebebi ise kuzular islem görmüyor yani aşı felan vurmuyorlar ama dana icin oyle degil aşıları oluyor buyusun diye ondan dolayi demişti