ebilfe-19 Merhaba hanımlar ikinci bebeğime hamileyim kızımın adı Ebrar anlamlı güzel mümkünse kuranda geçen yada anlamı güzel erkek bebek isimleri önerilerinizi bekliyorum
Seymagil AnnaKurt aplam her isim sorana oğlunun adını yazıyorsun sgdjshs bende oğlumun adını yazam bari belki hoşuna giden olur😂😂 Edis Alp 🥲🤣
Kerem_mom Kerem Ulaş koyduk. Kerem; soylu cömert kişi demek. Ulaş ismini de eşim koydu yanına daha modern bi isim.
MoRella ebilfe-19 Size uyar mı bilmiyorum ama sevdiğim erkek isimlerini yazayım😊 Barış Özgür Çağdaş Ege Emre Emir Ama en uyacak olan isimler Ensar ve Rüzgar sanırım.
GizemKivancK Ahlas. Çok istemiştim kuranda da geçiyor anlamı da çok güzel bilindik bir isim de değil. Tek isim koymak istediğimiz için koyamadık eşimin beğendiğini koyduk🌼
rumeysalbayrakaya ebilfe-19 oğlumun adını Enes koyduk 🫶🏻 Ama eşimin ismi Ali olmasaydı muhtemelen Ali koyardım 😻
Minzilikuymak61 Benim oglumun adi URAS Şansli talihli demek. 2.bi oglum olursa Dağhan koymak isterim kuranda da, geciyor Dağhan suresi olarak🌺😊
Alerjikkoala Minzilikuymak61 kusura bakmazsanız bildiğim öyle bi sure adı yok ama duhan suresiyle karıştırıyor olabilir misiniz?