efnanannesi22 Kızlar 2.5 aylïk kizimin ağzinda pamukcuk cıktı, istahı kesildi,mikoslatin kullandim cok ağlıyor, dut şurubu ve karbonat diyorlar hangisi daha etkili bilenler yazabilirmi?
Aklimdasin efnanannesi22 en iyisi doktora gitmek bencee. Canı acıyordur evet iştahınıda etkileyebilir en azından bİzde öyle olmustu. Doktora sormustum karbonatı önermedi. Tabii siz bilirsiniz. Yakınınızda saglık ocagı varsa götürün derim
tektanem efnanannesi22 bana doktor karbonatla suyla sil dedi emiyosa göğsünüzün ucunuda silin emziğinide temizleyin sürekli
tektanem efnanannesi22 dilinde şuan kalmadı ama yanak içlerinde oluyo hala bi türlü geçiremedim oralarıda ama bende günde bir kere karbonatlı suyla siliyorum temiz bi bezle ağzının içini silin hatta sargı bezleri alın tırtıklı olduğu için daha çabuk temizliyo
gizeminmasali efnanannesi22 ilerlemis belliki..mikostatin duzenli kullaninca bebegin agzina ve goguslerinize gecmesi gerekirdi.hijyeninize cok dikkat edin biberon emzik kullaniyosa hergun kaynatin.emzirmeden once ve sonra gogsunuzu temizleyin bebegin agzini temizleyin.tulbentle ben karbonatli su ile silmistim caresiz kalinca deniyo insan herseyi ona ragmen 1 ayda 1bucuk ayda gecmisti.cnku tekrarliyo virus agizdan hemen gtmiyo malesef..tekrar bi gosterin saglik ocagina yada hastaneye.gecmis olsun
efnanannesi22 Aklimdasin goturdum mikoslatin verdi bide dedi dut surubu yada karbonat dedi bende hangisini yapsam diye kararsiz kaldim
gizeminmasali efnanannesi22 bu arada dut agiz yaralarina agizdaki aftlara iyi geldigi icin oneriyolar direkt pamukcugu tedavi etmiyor bide bebeginiz kucuk doktor kontrolunde kullanmakta fayda var
efnanannesi22 gizeminmasali doktor eger kullanirsan bi kac damla verebilirsin demisti ama ne kadar etki eder bilmiyorum