Deletedmom_45 Kizlar oglumun altını baby me yenidogan islak mendil ile siliyordum stokta kalmamis markete gidecegim altini silmek icin hangi islak mendili kullaniyorsunuz hic bilgim yok baska
Vlns Deletedmom_45 stokta kalmamış onların yeni serisi çıktı sanırım cnm. Ben de bahsettiğinizi kullanıyorum ama erkek kız olarak ayırmamışlar artık diye biliyorum .
Deletedmom_45 Kader_cinar peki normal islak mendil olan mi canim yani totosuna sürsem pisik alerji yapmiyo dimi 😍
Deletedmom_45 Metesmom tesekkurler normal sleepy yaziyo dimi altina surecegim icin dikkatli olmak istiyorum
Kader_cinar Deletedmom_45 yoo hiçbir sıkıntı yaşamadım ben bebeğim 8.5 aylık bu zamana kadar hiç pişik olmadı ben de o yüzden rahat davranıyorum eğer bebeğinizin pisige eğilimi varsa daha seçici olun ama yoksa fark etmez çok
Deletedmom_45 Vlns aa gercekten mi ya onlar cok iyidi canim guvenle kullaniyodum simdi marketten aldigimi nasil surecem diye düşünüyorum valla alerji yara pisik felan yapar diye
Metesmom Deletedmom_45 Ben ilk birkaç ay sleepy yenidoğan kullandım, sonrasında da sleepy sensitive kullanıyorum. Bebeğin küçükse yenidoğan al eğer varsa markette canım.
Vlns Deletedmom_45 yenidoğan Baby me pamuk mendil diye yazıyor e Bebek online da var . İçeriği aynı sadece paketi farklı beyaz mavi. Kız erkek diye ayrımı yok tek fark bu bence