Rabia4747 Çocuğum dünden beri uykuya dalamiyo gözleri hep yarim açık bir bebek huzursuzsa ya ağlar huzursuz dehilsede uyur demi ama benim gözlerim hep yarim açık hep korkutuyor doktora götürdük tahlil sonuçları da temiz kafayi yicem korkudan 37 günlük
Bezelyeannesi Rabia4747 benim kız kardeşim yeğenşmde gözü yarı acık uyur suan 16nyasında bi problemi yok cok şükğr
minikfarem__ Benimki de gözleri açık uyuyor zaman zaman🤭🤭 Zaten uykusu varsa huysuz dur anlarsınız aradaki farkı bence
Jrmommy Bebegim degil de ben bebekken cocukken yetiskinken hep gözüm yari acik uyurdum😅 25 imden sonra kapandi uyurken gozlerim🙊 bir sorunum oldugunu zannetmiyorum uykularim da hep cok duzenliydi
sakinolchamp Rabia4747 benimki bazen gözleri açıkken uykuya dalıyor 😂😂bakıyorum kendi kendine kıkırdıyo uyanıkken öyle yapmaz rüya gördügü için sırıtıyor bazen ani ses geldiginde uyanıyo o zaman daha bi açılıyo gözleri
GericekilmeKorunmaDegill Rabia4747 bak sana ne diyecem şntertten kolık bebek müzikleri acsana benm hayatımı o kurttardı halada suan acıktır saalıyorm 1yasında