Asya-bebek Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum size 4.5 aylık kızımın burun tıkanıklığı oldu ileri derecede nefes zor alıyordu götürdük ciğerleri temiz sürekli burunlarını acın izotonik le dendi…yarın 1 hafta olucak evet ciddi derecede azaldı balgam kustu güzelce temizledi ama yarim saat sonra 1 saat sonra yine aynı artık sıkıldım çocuk da istemiyor emmesi azaldı uykuları sağlıksız oldu ama ciğerlerine inmemiştir diye düşünüyorum ateş öksürük yok çünkü yani uzun mu sürer bu tıkanıklık başına gelen varmı tekrar mı götursem bilemedim bana yardımcı olacak biri vardır inşallah şimdiden teşekkürler….
tTgbaa Asya-bebek bizimde çok tıkanırdı sürekli temizlerdim çekerdim doktor oda sıcaklığna dikkat edin demişti yani çok fazla fazlaysaa acaba et falanmı var burnunda baktımı doktor nefes zor alıyo diyosunuz
52moomm Asya-bebek sana yardımcı olacak kişi benim hemen hemen aynı bebeklerimiz 15 gün sürdü bizimki sabret bol bol sıvı almasını sağla bizimkisi de ne kadar temizlersem temizleyim bitmedi gitti en son bıraktım iki üç gün sonra geçti bide kendi çocuk doktorumuz coldmix diye damla önerdi yakaya damlatıyorsun ondan alabilirsin . Ateş falan yoksa korkma .. geçmiş olsun 💐
visneli_turtam Asya-bebek benim kızımında hep oluyor sabahları temizliyorum ve baya sarı şeklinde geliyor, bazen birde yatmadan temizlerim ,eczanede satılan serumlardan kullanıyorum, havalar iyice ısınınca geçer inşallah ya ,öyle umut ediyorum
Asya-bebek tTgbaa burun delikleri büyük bile dedi dr aslında et yok ama oda ısısı konusunda bir yanlışlık yapıyor olabiliriz çünkü bahçe katında oturuyoruz ve çok soğuk oluyor bazen kombiyi açıyoruz hepimiz aynı odada havasız da kalıyor sanırım ya…
Asya-bebek 52moomm çok teşekkür ederim ya ateş yapmadı çünkü kusan bir bebek benim ki çok rahat balgam atiyor inmemiştir cigerlere ama emzik kullanıyor burundan nefes alamayınca emziği atiyor uykuya dalamıyor ağlama krizi…annem de dedi gerçi kendin açıp durma burunlarını alışkanlık yapar dedi ama ne bileyim dalamıyor uykuya hadi açıyoruz öyle yatıriyoruz…
tTgbaa Asya-bebek benim evde kombiyi açıyorum valla alev resmen çocuk ondan tıkanıyomuş meğer kuruluktan
Asya-bebek Seross10 eczanede satılan izotonik le açıyorum işte şırıngayla çok güzel temizliyor ama bitmiyor işte ya
Asya-bebek visneli_turtam sarı şekilde hiç olmadan açıyorum en başından beri ama bitmiyor ürüyor resmen balgam genizde rahat uyumuyor ve ağlıyor sürekli çok zor
Asya-bebek tTgbaa Ya evet bende açıyorum akşamları ama soğuk ev bahçe katı buz gibi üst kattakiler 2 Ay oldu kapatali ben hala doğalgaz ödüyorum ama çocuk yine hasta añlamadim…