Mtbua 1.5 ay oldu kızlar pilates leslie yapıyorum nerdeyse düzenli hiç bırakmadan ama bu göbekten kurtulamıyorum sarkık şiş büzülmüş bi göbeğe sahibim delircem ya 1.5 yıl oldu doğum yapalı sezeryan göbeği dedikleri bu mu acaba
mrv5556 Mtbua yapmaya devam et canım 3 ayda anca etki etmeye başlar diyorlar . Doğumdan sonra korse kullanmismiydin
denizyildizi__ Mtbua normal doğum yapan ben ( 30 kilo aldım hamilelikte ) benimde sarkık göbeğim var . 2 yaşında kızım geçmedi
mrv5556 Mtbua korse takmayın iyiydi canim iyi toparlardi. Ama yine spor ile toparlarsin sadece pes etme
Esleminannesi28 Sıkı bir korse kullansaydın keşke sarkma olmazdı.. Ama bizim akrabanın biberiye yagı streçle sardığını gördüm dogumdan sonra baya gitmişti o sarkık göbegi istersen bi dene ama yakıyormus.
Mtbua Esleminannesi28 kullandım sıkıydı korsem işe yarar gibiydi ne yalan söyleyim keşke sürekli ve düzenli kullansaydım
Mtbua Annecee_30 uzaktan çok rahatsız etmiyo ama bazen sarkık çatlal ve şiş olması aşırı moralimi bozuyo sezeryandan ötürü sandım ama normaldede oluyomuş
gurbetkusuuuu Mtbua ahh o göbekkk 5 yıl önceki sezeryanımdan kaldı o zaman korse falan zararlı dediler sarktı kaldı 7 ay önce doğum yaptım ertesi gün korse taktım ama eski göbeğim gitmiyor
123Asli Mtbua sanırım gerçekten var öyle sezeryan göbeği 🙄3 normal doğum yaptım göbeğim dümdüzdu 4 cu sezeryan oldu şuan 63 kiloyum var yani çok olmasada 😂saçma sapan bı göbek oğlum 1 yaşında 👀 gitmedi gitmiyor
1balkizannesi Mtbua karın bölgesi için etkili egzersizler yaparsan daha çabuk gider bence Reyhan Oksay karın egzersizleri yaptm ben çok işe yaramıştı 💚
ikiprensannesii2 İlk oğlumda sarkma olmadı ama 2.de baya sarktı korse de kullandım ama pek faydasını göremedim 4.aydan sonra diyet+spor yapmam lazım gördükçe rahatsız oluyorum ya bıngıl bıngıl🥲