cisem3535 DurununAnnesi- evet evet her ay içim gelişim listesi de veriyor ek gıda için de aynı şekilde detaylı şekilde anlattı ve çıktı kağıdı verdi
Guldn DurununAnnesi- evet ben aklıma takılan bir şey olduğu zaman yaZıyorum gün içersin de dönüş sağlıyor .. muayene de dk tutmadım ama öyle acele acele muayene etmıyor 😊
BulutBey- DurununAnnesi- kızlar izmire taşındık maalesef yolda bebişim üşüttü hava bi sıcak bi esintili tehlikeli havalar klimada arada az açmama rağmen etkiledi. Burun akıntısı sebebi ile erken gittik Mehmet bey’e çok güzel kontrol etti tavsiye ederim umarım bu şekilde devam eder.
DurununAnnesi- BulutBey- bende gülbin yurdaışık baştan randevu aldım cumartesi için, sizin adınıza çok sevindim inşallah bende istediğim gbii bir doktor bulurum
karansmum BulutBey- bizde İzmire yeni geldik burda yazan olumlu yorumları görünce mehmete beye randevu aldım salı gününe ins biz de memnun kalırız
Premsesannesi355 BulutBey- bende bu doktordan arıyorum 😁 9aydir bulamadım devlete de gittim özelde hiçbironden memnun kalmadım ya çocuğum kulağını tuutuyo sebebini sordum cevap dahi vermedi
ilay03c BulutBey- Karabağlar da ege yaşam hastanesi doktor salih aydemir…İzmir’de güvenip gidebileceğiniz doktorlardan biz çok memnunuz
karansmum BulutBey- bir kere çocuk doktorundan işi gereği biraz daha guleryuzlu olmasını beklerdim Bunun dışında sorduğum sorulara tersler gibi memnuniyetsiz cevaplar verdi ve tarzı hadi bi an önce sorup gidin artık şeklindeydi çok üzüldüm gerçekten 😔😔😔
Eylematlas Seçkin atasever kesinlikle tavsiye ederim 2 yaşında oğlum doğduğu günden beri doktorumuz en ufacık aklıma bişey takılsa bile whatsaptan iletişim kuruyoruz hemen