ErvaZeyno Merhaba arkadaşlar 32 aylık kızım neler yapabiliriz sizler neler yapıyorsunuz?bu aralar bosladim.kndi kndine biseyler söylüyordu döndüm baktim.ne güzel söylüyorsun dedim.bana diyorki sen beni duyuyor musun?çok üzüldüm ilgilenmedigimi söylüyor kendince haklı tabiki…😥
Merve ErvaZeyno 33 aylık kızımla evde Yapılabilecek bir sürü etkinliği yaptık google a montessori etkinlikleri yazabilirsiniz. Birde çok güzel etkinlik kitapları var. Çizgiler,fark bulma,labirent gibi onlardan alabilirsiniz
Berra01 ErvaZeyno yaşına uygun etkinlik boya kitapları alabilirsiniz.internette sanat etkinliği örnekleri bulup yaptırabilirsiniz kes yapıştır etkinlikleri. Bunlarla eğitici oyunlar oynatabilirsiniz başta ilgilenmeniz gerekir ama zamanla çoğu şeyi kendi kendine yapar hem eğlenir hem öğrenir
2melekannesi__ ErvaZeyno birlikte kitap okuyun evcilik oynayın kızınız ne oynuyorsa ona dahil olun o yönetsin oyunu ama onun istediği gibi şekillensin ben böyle ders gibi aktivite yapılmasından ziyade kaliteli zaman geçirmelisiniz diye düşündüm kızınızın dediğinden onu anladım yani 5 dk da olsa tüm ilginiz onda olsun yeter bence telefon vs olmasın onunlayken mesela tamamen kızınıza odaklanın. Mesela kuklaları konuşturun hikayeler oluşturun kızınıza oyunlaştırarak sorular sorun böylece onun neler düşündüğünü neler hissettiğini öğrenirsiniz. Ha ama illa etkinlik türü olsun derseniz pinterestten bulabilirsiniz yaşına uygun etkinlikler 🤗
ErvaZeyno Merve hepsinden var ama yapmak istemiyor pek kalemle arası iyi değil ara verdik oyuzdn.evcilik ve peluslarini konuşturuyor bazen