Şimdi bir çoğunuz beni lincylecek sen doktor musun diyecek ama içim hiç rahat değil aynı gün doğum yaptığım arkadasim doğumdan sonra dört beş kez görüştük ama onun bebeği hep bir tuhaftı yani elime alınca sünger gibi şuan ikimizin bebegi de 8 aylık benim bebeğimle oturduk onları hiç göz teması kurmadi hiç heyecanlamadi ses çıkarmadı bide arkadaşım dediki oturtunca sürekli kendini geri atıyor kafasını vuruyor dedi benim yanımda da yaptı kafasını vücudunu tutamıyor yani doktora gotur dedim ama ben çalışıyorum götüremem babam götürür dedi yav bende dilim varmadı bak babana şöyle geri geri atmasıni sorsun aman bişey olmaz daha çok düşer kalkar dedi yani bende ısrar edemedim ama içim hiç rahat değil otizm de tam belirtiler nasıl oluyor acaba belki otizm değil başka bir hastalıkta olabilir hani bazen beyinsel hasar felan inanın diceksiniz sen ne biçim annesin felan diye ama emin olun sizde gorseydiniz bebeği benimle aynı hisleri tasirdiniz yani bana bir yol gösterin arkadaşıma ne demeyelim bide arkadaşım umursamaz biri olayin ciddiyetini onu kırmadan nasıl anlatabilirim