Birsenbirbenbirdebebek Elimde nerdeyse 2aydır kullandığım avent emzikler var. Bu aydan sonra değiştirmeli miyim? Kullanım süreleri 2ay mi bunların?
Dyglila Birsenbirbenbirdebebek şuan kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama üzerinde yazar 0-6/6-18 aylık die. Eğer 6 ayını doldurduysa değiştirebilirsiniz.
AyseAlyamm Birsenbirbenbirdebebek sağlık açısından değiştirmekte fayda var canım emzik ve biberon emziklerini . Ben beni rahatsız ettikce değiştirdim ama şimdi çok pahalı olmuşlar 😂
Busraaa333 Birsenbirbenbirdebebek paranız varsa değiştirin 😀 ben 6 ay kullandım kaynak suda yıkadım 6 aya kadar
a010101 Birsenbirbenbirdebebek 2 ayda bir emzik değişimi yapıyorum kaynatsam bile 3 ayda yeniye geçyz ☺️
Birsenbirbenbirdebebek Dyglila o açıdan sormadım. Bir yerde sanki emziği sağlık açısından 2 aydan fazla kullanmayın sonrasında değiştirin diye okuduğumu hatırlıyor gibiyim ama emin değil gibiyim 😅
Dyglila Birsenbirbenbirdebebek temizliğini yaparsanız eğer 6 aya kadar kullabilirsiniz. Zedelenme yıpranma patlak oluşumu varsa direkt değiştirin tabi. Ama sürekli temizliğini yapıyorsanız kullanın 6 ayına kadar.