Dumdil Merhabalar benim bebeğim 4 aylık memede uyuyor desteksiz uykuya ne zaman başlanmalı ve nasıl yapıcaz bilenler yardımcı olabilir mi 🥰
Aysimannesi Dumdil memede veya ayakta sallayarak. Desteksiz uyuma konusunu açıkçası hiç düşünmüyorum , uykuları düzenli olsun yeter..halimizden memnunuz 🥰
Deletedmom_36 Dumdil 10 aya kadar ayakta 18 aya kadar memede uyudu.3 yasina giricek 18 ayindan beri yataginda kendi kendine uyuyor
Hagisidagu Dumdil karnını doyurup yatıeyrm bazen kendi kendine uyuklıyor ama gece bana temas etmeden uyumuyor eli yüzmde uyuyor
Dumdil Aysimannesi yaaa yazıyorlar burda oda ayırdım filan yok kendi kendine uyuyo yok akşam 7 sabah 7 uyuyo filan diye ben kendimi sorgulamaya başladım bi sorun mu var diye
0znur Aysimannesi katılıyorum, benimki de memede uyuyor ama rahatım çok şükür, uyku saatlerimiz var ve bizi hiç zorlamıyor. Tek zorlayan gece beslenmesi onun için de yolu yariladim diye avutuyorum kendimi. Bence çocuğun uyku düzeni olduktan sonra destekli uyuması çok da sorun değil.
Ece011 Rabia55_ meme reddi dönemleri emzirerek uyutanlar için tam bir kabus. Hadi sağıp karnını doyururum ama emmeden uyuması saatler sürüyor benimkinin. Uyuyamadıkça ağlıyor o ağladıkça ben emzirmenin yolunu arıyorum perişan oluyoruz ikimizde. Çözümü beraber duşa girip suyun altında emzirmekle buldum. Çok zorlanırsanız sizde aklınızda bulunsun. Benimki her atakta 2 3 gün meme reddi yapıyor.
Dbe1506 Dumdil bende memede bazen ayakta saklayarak uyutuyorum desteksiz uyutmayı şimdiden düşünmedim anca kendi odasını tanırsa bilirse kendi kendine uyur diye düşünüyorum daha küçükler bize ihtiyaç duyuyorlar diye düşünüyorum
sarmaliklahana Dumdil 2 5 ay memede uyudu en son ayaga alıstırdım 7 ay 28 günlük kızım. Yazında kendi basına uyumaya alıstırıcam kısmetse 😄🤟
Nilunas Dumdil tam9 aylık oldu kızım bugün bizimle uyuyor gece. gündüzde yatakta ayakta nasıl istersem. Bugün geceleri beşiğine koymaya başlıycam. Uykusuz geceler beni bekliyo
winnie-the-pooh Dumdil bizimki de 5 aylık olucak uykusu gelince kucağıma alıp poposuna hafiften vurarak ritim tutup piş piş diyerek uyutuyorum çok sürmüyor
Denizmooom Dumdil destekli uyku bir cok uzman tarafından yadırganmıyor bırakın Nasıl sakinleşiyorsa bir süre öyle uyutun sonra kendi kendine uyumayı öğrenecektir. Tabi ayağınızda sallarken uyumuyacagım diye aglıyor sizde sallamaya devam ediyorsanjz bu doğru olmaz
Unikorniko 18 aylik memede uyuyor. Uykusu gelince meme diye söylüyor götürüyorum hemen dalıyor zaten. Kendisi destek istemeyene kadar o nasıl isterse öyle uyutmayi düşünüyorum. Bazen dandini söyle diyor bazen pis pis yap diyor, ne istediğini bilen birisi 😂
Yildirim32 Dumdil 4 aylıkken müzik ile uyutuyordum 6 aylık olduk uyumuyor agliyor sürekli beşiğinde piş piş yapıyorum ayakta sallamaya alışmasın diye yok uyumuyor mecbur ayakta sallıyorum sonra beşiğine koyarken uyanıyor tekrar salla gözleri fal taşı gibi açık oluyor