Ymr Kavanoz mamaları hakkında yorumlarınız kullanan varmı? Sağlık açısından acaba deıdgımız oluyor mu ? Küçük hazır kavanoz mamalar herobaby hip bebelac
deletedmom173 Ymr kullandım bir zararını görmedim dışarıda kurtarıcı olmuştu herşey zararlı ne yedireceğimizi yedirmeyeceğimizi şaşırdık inanki ileride herşeyi yiyecekler ama acil durumlar için seçenek şansı olmuyor bazen
Fneva Ymr sanırım en alınabilir olanı hipp. İlla vericem diyorsan hipp kullanabilirsiniz zaten fiyat olarak ta digerlerinden farklı
[silindi] Ymr sadece dışarda veg&bones markasının kavanoz mamasını veriyorum o da mecbur kalınca diğerlerine göre daha çok seviyor oğlum fiyatı 10 lira gibi bişeydi yanılmıyorsam
[silindi] Benim gözümde pakete girip rafta duran herşey evde yapılandan saglıksızdır. önerim kullanmamanız 🌸
Goncaaaa Ymr ben kullanmıyorum .hatta 2 kere zor durumda kaldım tatildeydim aldım kızımda yemedi sevmedi tükürdü .kendim yapıyorum .cam rendeyi yanımda taşıyorum 2 dakikada hazırlıyorum
Goncaaaa Ymr ben kullanmıyorum .hatta 2 kere zor durumda kaldım tatildeydim aldım kızımda yemedi sevmedi tükürdü .kendim yapıyorum .cam rendeyi yanımda taşıyorum 2 dakikada hazırlıyorum
kiliclar [bilinmeyen] ben ev dışında kullanıyorum canım çokda pratik oluyor ben milupanın organik kavanozlarından veriyorum
Mduygum Milupa en saglikli olani iclerinden canim bende disarda zor durumda kalinca milupa verdim iki kez