Yusufhavva Ek gıdaya geçtiğinizde 5 aylik başlayan anneler bebeğinizin yüzünde kızarıklık oldu mu benim kizm da oldu gibi
Linailkay Yusufhavva 5 ay 15 günlük başladım hic bir sıkıntı yaşamadık şükür 3 gün kuralı ile başladım
Yusufhavva Linailkay bizde de yoktu da bugün kabak havuc pirinc haslaidm püre yaptım sanki yüzü kızardı gibi
SerenayErbay Yusufhavva tek tek önce 3 gün kuraliyla uygularsanız hangisinin kızarıklık yaptığını daha iyi anlarsınız 5 aylıkken bende başladım hepsini karıştırmak için önce ayrı ayrı tatlarını bilmeli canım bı anda karıştırıp hiçbir şeyi verme
Yusufhavva deno1 alerji yaian ürünü ne zAman a kadar vermemek gerekiyor birde benimkinin yüzü tam kızarıklık değil de küçük küçük sivilce gibi olur ya
Asliturgut Yusufhavva tum gidalari yavas yavas 3 gun kuraliyla vermeye devam edin alerji yapabilceklrri 1 ay sonra bi daha teklif edersiniz o zamanda yaparsa zaten doktora soylersinix😇
deno1 Yusufhavva 1 ay sonra verdim yine yaptı bizim ki kırmızı yuvarlak top gibi oldu bi tarafı bizim zaten sıkıntılı alerjimiz var 1 aydır uğraşıyorum ek gida için