Hale3400 Kerem oğlum 3 buçuk yaşında cümle kurmaya başladı 3 yaşındayken sadece kelime kullanıyordu asla 2 kelimeyi bir araya getirip bişey söylemezdi çok üzülürdüm Allah a şükürler olsun ki konuşuyor şu an çocuğunuz anne baba diyorsa sıkıntı yapmayın
Zozan-harman Kerem kızım 26 aylık önceleri nadiren de olsa anne hadi kuş gel ve bakim diyordu artık onları da demiyor çok üzülüyorum hiç konuşmuyor 😔
Hayal123 Kızım 3 yaşından sonra tam olarak cümle kurmaya başladı.. endişelenmeyin her çocuk farklıdır
Kerem Hale3400 anne baba abi dede mama bebek anneanne maymun karpuz diyor iki kelime de sadece yanlarına gitti ekliyor dede gitti baba gitti gibi .. birde kedi köpek inek koyun seslerini söylüyor gerisi hep hareket diliyle anlatıyor anlamsız cümlelerle
Kerem Zozan-harman inşallah bir an önce acılir dilleri bazen yaşıtlarını görüyorum çok güzel konuşuyor kafaya takıyor insan ister istemez
Kerem Zozan-harman ben açarsam izliyor öyle izlemek için çok düşkünlüğü yok acsrsam sevdiği şeyleri izliyor. Emzik emiyor uyuyacagi zaman veriyorum saklıyorum yoksa sürekli emer