DenizAy Bu ay özel doktoruna gidemedik.Saglik ocağındaki hemşiresi vegaferon vermiş siz neler kullaniyorsunuz
Eylul-09 DenizAy 6 aylık kızım. 2 aydır Ferrum kullanıyoruz, huzursuzluk yapıyor vs gibi kötü yorumlar okumuştum ama hiçbir sıkıntımız olması çok şükür.
herseySeninleguzel11 DenizAy Sidefer kullanıyorum. Lütfen bu damlayı ihmal etmeyin ben düzenli vermedim bazı okuduğum yazılardan dolayı. Arkadaşım da aynı şekilde o hiç vermedi. Kan değerleri çok düşük cıktı ikimizinde.
sedaozan DenizAy devletin verdiği maalesef dillerde kararmalar yapıyor biz sidefer ya da ocean kullanıyoruz temiz içerik tadıda güzel ☺️
25moonlight2021 DenizAy sağlık ocağının verdiği dişlerde kararma yapıyor. Sidefer kullandım Bi dönem ama içeriği temiz değil. Ocean microfer saşe kullanıyorum. İçeriği de güzel. Ama ek gıdaya başlayana kadar ocean microfer damla kullanabilirsiniz. 😇
Kumruu DenizAy vegaferon içeriği temiz değil siz bilirsiniz ama araştırın biz bestiron kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadık
nelmali DenizAy sidefer cok memnunum ocean kullandık 1 hafta zehir oldu resmen perişan etti kızımı sağlık ocağının verdiğini almadım hiç