Dlaraozturk Bebeklerinizin kulaklarını ne zaman deldirdiniz. 7.ayda deldirme hakkında ne düşünüyorsunuz. Bide ağrı sızı kaç gün oluyor ?
Mugela07 Dlaraozturk 7. Ayda deldirdim ben hiç bi sıkıntı olmadı gündüz deldirmiştim ilk bi kaç saat eli hep kulağındaydı gece de yani etkisi olur mu bilmiyorum ama ağrı kesici vermiştim hiç bi sıkıntı yaşamadık
Asel_lena_mom Dlaraozturk 3 aylıktı ben uygun gördüm doktorumun onayıyla deldirdim kızım küpesiyle büyüdü hiç eline kulağına felan götürmüyor oldukça benimsedi . Bakımını iyi yapıp merhemini sürdükten sonra hiç bir problem olmuyor ayla ilgisi yok bence bakım önemli🙏
Dlaraozturk Mugela07 benimde kızım çok huysuz normalde. Eğer ağrı sızı olursa ne emer ne uyur aşırı korkuyorum inş sizin gibi atlatırız.
lunamilaa 8 aylıkken deldirdik doktoru deldi. Keşke diyorum daha küçükken deldirseydim😂 çok meraklı olduğu için deldirme esnasında çok ağladı meraktan korkudan tutmaktan😂 onun dışında başka giç bi sıkıntımız olmadı elini kulağına götürme vs hiç biri
nelmali Dlaraozturk 7 aylık geçen hafta deldirdim ilk gün dokunmamiza izin vermedi su an bir sorun yok