Anneci Merhaba, oğlum sünnet olalı 12 gün oldu her şey güzel gidiyor fakat pipisinin etrafı isilik gibi kızarmış bide yumurtalıkları kızardı sıcaktan mı öyle yoksa başka bişey mi vardır sizce ona göre doktora götürcem bilen varsa yaZar mı 🙏🏻
Enesenemir Anneci bezi küçükse o yapiyor.4 kullanacakken bitmedi diye 3 kullanmıştım surtune surtune kırmızı yapmıştı pipiyi.bir de sıcak su an ondan da olabilir
Merve1705 Anneci merak etmeyin geçici bir durum oğlum mayıs ayında sünnet oldu poposu pipisi kuyruk sokumuna kadar hep pişik olmuştu 25 güne kalmadan iyileşti bolca havalandırıp kalın tabaka şeklinde sudo krem sürdüm 😊
Emirimiz Sıcaktadır canım benim oğlumda da var sünnetle alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum biz sünnet olalı 3 ay oldu çünkü foto atabilirsen bi bakıyı.m
Anneci Enesenemir bezi tam oluyor küçük değil iki gün her alt açmada yıkasam gider mi acaba onlar bi de doktor deri merhemi vermişti alerji falan yapmamıştır inşallah kontrolden sonra da 5 gün sür dedi bugün 5. Günü bilemedim 😬
Anneci Merve1705 çok sağolun inşallah bizimki de düzelir insan hemen korkuyor iltihap mı oldu yoksa bilmem ne bir sürü soru geliyor Akla🙈