Heraninannesi Kızlar bebeğim 1 aylık oldu daha önce gazı fazla yoktu rahattım şimdi ağlıyor gazını çıkarıyorum kıpkırmızı oluyor ağlarken meme veriyorum sakinleşiyor uyuyor beşiğe koyunca başlıyor kendini kasmaya geri alıyorum bir ilk ağlıyor dalıyor geri uyanıyor neden acaba. Kimyon kaynatıyorm anason veriyorum
Mrymrn Heraninannesi anason çocuğu uyuşturarak uyutur biogaia ve sap simplex diye damla var biz faydasını görüyoruz doktorunuza danışın belki faydasını sizde görürsünüz
Gizemzkan Heraninannesi canım gazı olan bebek emmez başka bir sıkıt olmasın bu arada anne çayları var içinde kimyonda var anasonda bunlar da sütten gecıyor direk vermek belki sıkıntı olabilir emiyorsa sen tüket
aysira yaa kimyonu cok söylüyorlar ama nasil veriyosun suyla karistirip mi? doktora sordunmu bide doktorlar ne diyor ??
deletedmom173 aysira canım tane kimyonu kaynat içine birazda zeytinyağı koy çok değil ama hafif ılık olsun kaşıkla yada biberonla ver sende iç kaynamıl kimyon yada ye
Elifsu aysira bana doktorum ver dedi. 1 çay bardağı suyu kaynat kaynayınca 1 çay kaşığı kimyon koy 5 dakika daha kaynasın Ocağı kapat. Ilıdıktan sonra kimyon dibe çöküyor zaten süzmene gerek Yok. Bebeğe 2-3 çay kaşığı içir gerisinide sen iç.
Ceronimo35 Gizemzkan gazı olan bebek daha çok emmeye çalışıyor bizim de öyle doktorlar gazdan memeye yapışıyor dedi
Seqnem Gizemzkan gazı olan bebek emer. Emdikçe gaz yapar ancak emerken de gaz toplar, kısır döngüdür.
Mrymrn Ceronimo35 biogaia sabah biraz zmn geçtikten sonra sab simplex akşam tekrar sab simplex veriyorum eskiye nazaran iyiyiz tm gecmiyor zaten gaz olayı cnm
Ceronimo35 [bilinmeyen] rezene kimyon anason caresizlikten neler denedim yok cay kasigiyla tabi @Heraninannesi
Gizemzkan Ceronimo35 tam bir emme olmaz kendini memeden ittiririr tekrar emmek ister askında bu sekıılde