MinelAskEla KIzlar baklava yapmayı düşünüyorum hangi marketteki yufka daha iyi . A 101- Bim- şok birde nasıl yapıyorsunuz güzel tariflerinizi alabilirm
Ladybugs MinelAskEla bence hiçbiri güzel değil bence kagır gibi oluyor ben Trendyoldan el açması baklava yufkası alıyorum inanılmaz güzel tavsiye ederim imkanın varsa
Fatmanurr MinelAskEla bayramda BİM’den almıştım baklava yaptım kalanıyla börek yaptım ikiside güzeldi.
salakmisincemilee MinelAskEla aralarında en çok bimin ki güzel a101inki en kötüsü ya da bana öyle denk geldi 2 3 kere şans verdim ama hepside kuru ve parçalanmıştı paketin içinde
Mavimsi45 MinelAskEla ben bimden aliyorum, soguk baklava yapiyorum genelde kakuleli mutfagin tarifiyle. Marketler arasinda en guzeli biminki, şokun yufkasi sert a101 cok nisasta tadi geliyor alicaksan bimden al
Mavimsi45 MinelAskEla serbeti sutlu oluyor bunun ve krema oluyor buzdolabinda sogutup serbetliyorsunuz baklavayi. Youtube da kakuleli mutfak soguk baklava yazip ayrintili bilgi alabilirsiniz :)