Ruzz-Batu ogrtmnanneee 1 ay once sıkı pazarlikla kesim dahil 600 lira verdim ay basinda da cilaya gidicem 150 lirada ona istiyolar
HonKiPonKiDoNiNo ogrtmnanneee Bende sacimi kestirmek ve tekrar yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim.. Bir anda kisacik, siyahta yapabilirim 🙈 Kuaforum İstanbul / Şaşkınbakkalda coklu subeleri olan bir yer 1500 tl dedi.. ( oda bana 😱 )
Sunlight ogrtmnanneee saçlarım omuzlarımda bakım dahil 2000 verdim geçen ay. 700 çok iyi geldi bana şuanki piyasaya göre
Sunlight Zeynepalya_ve_annesi Siz sevmiyor olabilirsiniz ama ombre bu saç şekline deniliyor. Sizin saçlarınız da çok güzel yakışmış size ama normal boya olarak geçiyor
Fabulas ogrtmnanneee 3 sene önce bursada iyi bir kufore sadece cok az uclarına 400₺ tutmustu suan gitsem 1500₺ der bence🥺
Dbe1506 ogrtmnanneee evet boyadık tan sonra saç uzayınca sanki boyanın rengi aşağıya kaymış gibi duruyor ama Hanımefendi ombre olduğuna ısrarcı
Brokolilim Zeynepalya_ve_annesi Aşırı gürde olsa gözükür ombre dediğiniz işlem evde kendi başınıza olacak işlem değil siz ombreyle ışıltıyı karıştırıyorsunuz desem oda değil saçınızda tek renk var. Ombre gür saç ve uzun saçta gözükmez fönsüz saçta gözükmez diye bir şey yok bunu diyen kuaför varsa mesleğini acilen bırakmalı. Saçınızı kendini boyadığınız için çift renk çıkıyordur. Geçişler tek olur sizde iki geçiş çıkıyordur sizde o işleme Ombre demeyin lütfen.
Mekselinda00 Bende boyatıcam platin sarısı omre Ankara Kızılay’da 200 tlye buldum instagram reklamında sitesine baktım baya iyi işler çıkartmış ama beni pişmaniyeye çevirmez inşallah amin 😂
GizeminEdizi ogrtmnanneee çok havalı,üst segment kuaför 😁İstanbul’da üst segment kuaföre ,700 liraya ombrenin o harfini attirmazsiniz.
BurcuKucuk ogrtmnanneee aman Allah korusun. Alt segment kuaför saçları pişmaniye gibi yapar eline verir gönderir, olan da güzelim saçlara olur
Mabelle ogrtmnanneee bence normal fiyat şuan kuaför fiyatları uçmuş durumda birde ombre biraz uğraştırıyor düz boya gibi değil.
berna_demir ogrtmnanneee ayy Ben şok ama her şeyin fiyatı arttı kuaförlerin de boş durmaması normal bi açıdan 😂 kapalı bir bayanım ama ombreyi çok seviyorum bekarken iki defa boyatmıştım şimdi yine düşünüyordum ama bu gidişle hayal oldu gibi 😂 açık olsam belki kıyar veririm ama kapalı olduğum için gerek yok vazgeçtim fiyatları görünce 😂😂
BurcuKucuk Zeynepalya_ve_annesi kuaforum erkek kardeşim Keşke kardeşiniz yapsaymış ombreyi profesyonel olarak.