Tatlican ogrtmnanneee Ara sokak kuaförü dediginizde ekmeginin pesinde yaptırmaya bilirsiniz tercih sizin ama üslup hoş gelmiyor göze.Zaten onlar bile 500ze yapıyor kaliteli istiyorsanız fiyat sorun olmamali diye düşünüyorum.
ogrtmnanneee Tatlican Allah herkesin kazancını versin ekmeklerinde gözüm yok ama kullandıkları ürünler farklı olıyor genelde. Ben kaliteli marka ürünlerle saçımı boyatmak istiyorum o yüzden bilindik yerler tercihim.
HLmom ogrtmnanneee Daha dün sordum bende saçlarım omuzumda 650 700 civarı dedi kısa bir şok yaşamadım değil tabii
Merve Minnakkayram ikisini de duymadım. Mehmet kurnaz, redline da Murat ve tabiki gururumuz Hüseyin Alkan la da görüşmenizi öneririm🥳
Hilalse ogrtmnanneee keratin bakımı ile beraber 1500e anlaştım oda indirimli saçım belimde yaptırmadım tabiki
Minnakkayram Merve huseyın alkanda akrabam calısıyor sadece ısımlerı var ve ıkı katı Pıyasanın, adı var dıye kazıklandım cok artık gıtmıyorum
Merve Minnakkayram Hüseyin Alkan Türkiye genelinde birincilik almış bir kuaför. İsim yaptığı için elbette pahalı ama yaptığı işlerde mükemmel 😍
Denizanasi92 ogrtmnanneee ben 2 sene önce bile ombreyi 500 e yaptırmıştım Balıkesir’de. Bence gayet iyi fiyat vermiş üst segment olduğuna emin misin 😅
ogrtmnanneee Denizanasi92 evet Niğde Oben kuaförü yazarsanız görürsünüz üst mü alt mı. Ombre fiyatları yaşadığımız ile göre değişir bi İstanbul’la Niğde nin üst segment kuaförü aynı fiyat değildir.
Zeynepalya_ve_annesi ogrtmnanneee kendim yapıyorum saçım kalcamda kuafore gitsem sanirim bi 3000lik olurum
Zeynepalya_ve_annesi Zeynepalya_ve_annesi kendim yapıyorum bayramdan 1 gun ince yaptim duzlestirdikten sonraki hakinide atarim