Ayazmom Kızlar iki hafta önce elimi cam biberon ile kestim 5 tane dikişim var yarın alıncak biraz korkuyorum daha önce aldıran varmı çok acıyor mu 🤦🏼♀️
BarlasMomm Ayazmom birtek sezaryan dikisimi aldirdim hic hissetmedim bile tabi ayni dikis olmayabilir. Estetik dikisti cunku
Saudade Ayazmom bende konserve kutu açarken baş parmakla işaret parmağın arasındaki ince eti kesmiştim ıyyyy cok igrenx bi yer düşünün yani 5-6 dikiş vardı. İpin üstne kesik atıp cımbızla ipi çekiyorlar acımamıştı ben pimpirikkiydim tabi 🤣
Ayazmom Saudade kaynamış gibi sadece düğümlerden birinin ucu yarayla birlikte ete kaynamış tedirginim biraz biraz da pimpirikliyim
Melis14 Yok kuzum hisetmezsin ipi kesip çekiyorlar inşallah tutmuştur ama benimde elim kesilmişti dikiş alındıktan sonra gene açılınca tekrar diktiler birde beni uyuşturmadan dikmişlerdi yırgan diker gibi😂
S_x_w Ayazmom iyileştiyse tamamen acımıyor mesela etmeyin..ipi kesip çekiyorlar..küçükken bir dikişim alınırken acıdı diye bağırmıştım 🙈😅 daha iyileşmemiş bir kaç gün daha kalsın demişlerdi..diğerlerini almışlardı ve acımamıştı