Busu48 Termal tayt l beden hanımlar iki üç kere giyildi 200 tl ye aldım 100 TL ye satıyorum kargo parası bans ait
Busu48 Evlatkokusu Yamunanin kendi sitesinde yazan tablo ; S beden 80-89 cm M beden 90-94 cm L beden 95-99 Xl beden 100-104 XXL beden 105-109 XXXL beden 110-114 Beden ölçüsü içinde kalcanizin en geniş yerinden ölçü almaniz gerekiyor
Busu48 Ozgeoyk Bende iki tane var birini kardeşim almıştı o kullanmak istemiyo. Ben kullanıyorum ve çok memnunum gayet terletiyo incelme 1 cm oldu brnde şimdilik 100 cm benim kalça ölçüm ama ben l beden aldım şuan 99 cm
Milasmom Busu48 ben daha yeni aldim da yamuna performans termal tayt mi sizinki de, l beden tam oturdu da hic sıkmadı tayt gibi sarmadi acaba m bedenle degissem mi genisleme oluyo mu
Busu48 Milasmom Hayır benimkisi termal tayt. Tam oturacak ve sıkmayacak zaten genişleme olmuyo kesinlikle düzenli kullanıldığında faydasını göreceksiniz:)
Busu48 Evlatkokusu bugün İstanbul hava limanında olcam 1 saatlik vaktim var uygun olursanız yada gelip görmek İsterseniz görüşebiliriz