babyfaceee Kızlar merhaba,5 gündür diyetteyim eksek şeker yok listemde. Detoks suyu tarçınlı türk kahvesi falan yapıyorum. Leslie faydalı olur mu 20 kilo fazlam var yarım saatte basen göbek çalışıyorum. Kilo vermem lazım öneriler gelsin 😁
GizeminEdizi babyfaceee benim arkadaş sadece Leslie ile kısa zamanda 85lerde 70 kere düştü ve hemen hamile kaldı 😁
kuccukpremsesinannesi babyfaceee diyet ve Leslie ile doğumdan sonra 21 kilo verdim ben. Kesinlikle ise yarıyor
babyfaceee kuccukpremsesinannesi bende 20 kilo vermek istiyorum diyet destekli. Kaynanam rizeye gitti spora gidemicem çocuğu başkasına emanet edemem diye
Pamuk_bebegim42 babyfaceee Leslie süper bişey ben çok güzel sıkılaştim ilk başlar da sabah akşam 1 mile yaptım daha sonra 2 ve sonra 3 çok güzel yaaa tekrar başlayacam inşallah bende
Senemmm11 babyfaceee bende diyet+ leslie cardio 10 dklık + 50 dk pilates yapıyorum sırt karın kalça ve bacak ayrı ayrı çalışıyorum 5 kilo verdim umarım kalan 15te gider 😂
babyfaceee Senemmm11 yaaacok iyi 😍 ay sinirlerim bozuldu Suriyeli postunda biri demiş evinde besle kilo problemin varmış eksilirsin bu lar kadın mı ya. 🤦