Nnn1112 Yarın veya cuma günü aşımız var 9. Ay aşısı olanlar bizi neler bekliyor ateş vs oldu mu sizlerde diş atak derken tam her şey düzelmeye yeni başlamıştı aşı beni bir korkutuyor bizim öncekilerde de ateşimiz biraz olmuştu
Minnakkk Nnn1112 9. Ayda ası var mı emin misiniz acaba? İlk kızımda olmadı şimdş oglum da 9 aylık olmak üzere ama ebe gelirsiniz kanına bakarız kilo kontrulu yaparız dedi
Elifsahn Nnn1112 9. Ay aşısı zorunlu değilmiş isteğe bağlı olduğu için ben yaptırmadım. 1 yaşında da aynı aşıyı vuracaklar zaten
Seyyid_Ali_2021 Nnn1112 şuan oğlum 10 aylık geçen ay kan tahlili idrar bakıldı takipli dokturumuz tavsiye etmedi 9 aylık aşısını 12.ayda.1 yaş aşısında.da aynı doz vitamini var gerek yok vurdurma dedi 😊
Kaganseda Sin21 merhaba sizden asıdan sonra kan aldılar mı kansızlığına bakılması için bu ayda ona da bakılıyormus sanırım bizimde yarın hem asımız var hemde kan alacaklar kansızlıga bakmak için?
Nnn1112 Elifsahn kızamık aşısı denildi ama sağlık ocağında ki ebemiz aradı yarın bir de doktorumuza danışacağım siz böyle söyleyince teşekkürler