Rumeysamoms Arkadaşlar hepsiburada da indirim var karar veremedim almam lazım artık vıomi v3 (4900) xıaomi vacum mop pro2 (2022 versiyon)(6099) xıaomı vacum mop pro2+ 3D global (6881) fiyatlarını yanına yazdım hangisini almalıyım 3 ünden kararsız kaldım
1balkizannesi Rumeysamoms ben robot sevmiyorum iyi yapan bir şey olmalı… Philips marathon alacağım inşallah birgün.😃
Deletedmom_123 Rumeysamoms pro 2+3D önermem kesinlikle haritalandırma sorunu var ve çoğu kişi nu sorunu yaşıyor
1balkizannesi Mmrryy yok cnm tişikkir ederm🤪 ben kararimi verdim robota verdiğim parayla 2 tane philips alrm😂😂
Annesi23 Rumeysamoms Dyson alın benim gibi pişman olmayın eşimden korkmasam robotu satıp Dyson alırım 🤭
Papatyakiz Annesi23 Dyson alsan kendin supurcen ama robot aldım eskisi kadar süpürge yapmıyorum ben mis gibi oluyor valla 😂
Rumeysamoms Annesi23 dyson da tercihim ama evde elektrikli süpürgem çok güçlü olmasa dyson alırım ben el altında hemen süpürsün istiyorum evim 240 metre kare ve girmediğimiz o da yok yıldım artık
Annesi23 Papatyakiz bende öyle dedim ben süpürdükten sonra napıym onu dedim robotta güzel ama mesela koltukları falan süpürmek için tekrar süpürge açmak zor oluyor aslında ikiside evde olmalı bence ikiside benim bebeklerim 😁
Ladybugs zynp09 xiomi essential ama markayla alakalı değil daha iyilerini de gördüm etrafımda hepsi asagı yukarı aynı ben tez canlı biriyim bana Yavaş hantal geldi bilemıyorum sevemedim
Yagmur1c Rumeysamoms mop pro alacaktım son anda roborock S5 max aldım 1 haftadır kullanıyorum harika ötesi