2cocuk_1anne_ Lacasadebaby evet canım Pütürlü yiyor Kaç aylık bebeğin Omlet pankek gibi şeyler verirken yine gillat et pilav ve bunlar aynı değil
Hagisidagu Lacasadebaby maalesef öyle olmadı mesela sabah yumurta ekmek içi pekmez karıstırıp veriyorum iri taneli olunca öğürüyor ,ama pilav veriyorm onu çigniyor öğürmüyor
Deletedmom27337 Hagisidagu sana tavsiyem tek tek ver karıştırma. Yavaştan alışıcaktır pütürlünün boyutlarına
Dedimolabilir Lacasadebaby artik yemesi lazim kucuk kucuk ver ozaman ogurmez iyice cignemeyi alisana kadar buyuk verme
Hagisidagu Lacasadebaby seviyor devamlı yediği robotta cekiyrsm pürüzsüz olunca anında bitiriyor yavas yavas pütürlü kalsın dedim öğürdü
Hagisidagu Deletedmom27337 yumurta sabah veriyorm pirinci de kendim yerken koyuyorm agzına ,yumurtaya mı bir sey karıstırmayayım
Lacasadebaby Dedimolabilir ogurmuyor canim yiyor ama iste ben emin olamadim puturlu yemek bu mu diye ilk tecrubeler malumm
Deletedmom27337 Hagisidagu aynen yumurtayı ayrı pekmezi ayrı yada diğer çeşitleri ayrı ver öyle alışsın ileride zorlanırsın
Dedimolabilir Lacasadebaby haklisin bende korkuyordum annem sürekli yediriyordu baktim korkulcak bisey yok artık tikiyorum agzina hos benimki istahsiz ama 😀 yedigi kadar
Lacasadebaby Gul-42 yogurt corbasina bende 6aylikken baslamistim yiyor onu evet seviyorlarda masallah sizin kuzuya da hayirla buyusunn
Lacasadebaby Yaptiklarim bazen oylece copte Allah yardimcimiz olsun. Bebelerimize istah versin insallah 😂