0123 9.ay bitecek surekli kabiz 3-4 gune bi yapiyo zeytin yağı fln fayda etmiyo doktor yokmuş içindeymiş ne ypbilrjm
Dilaraata 0123 beslenmesine biraz dikkat etseniz belki faydası olur oğlumda bazen kabız olur kabak çorbası pancar çorbası çok iyi gelir deneyin isterseniz
Slm1122 0123 nbl drop probiyotik öneririm bize o iyi geldi tabi herkese aynı etki edermi bilmem mavi kutu olandan trendyoldan yorumlara bakark aldım çok memnun kaldım çok şükür 😇
Aleyya 0123 kayısı ve yulaf ezmesini haşlayıp zeytinyagı katın gün icinde yedirin devamlı etkisini hemen gösterir sadece sıvı besleyin bu dönemlerde
Metehanin_Annesi Dilaraata kabak corbasını nasıl yapıyorsunuz? Ben cok dikkat ediyorum beslenmesine fakat tutma huyu var bu yuzden surekli kabız 1.5 yaşında
Dilaraata Metehanin_Annesi benim oğlumda 15 aylık kabak çorbası ve pancar çorbası çok iyi geliyor ona Yarım kabak soğan zeytinyağı ve birazda kırmızı mercimek koyuyorum bu malzemelerin hepsini koyun birazda su ekleyin pisirin inşallah sizede iyi gelir