Cennetkokulum2020 Bugün son defa emzirdim kızımı 19 aylık. Zor bi gece beni bekliyor tavsiyeleriniz var mı anneler? 3 gündür günde bir defa verdim gece emdi ama bugün gece de vermeyeceğim bana kolaylık dileyin
Veragillerden Beş aylık bebe annesiyim. Başlığı görünce duygulandım. Allah nasip ederse sizin aylara kadar emzirmek isterim ben de. Bir gün kızımı memeden keseceğimi düşününce bile duygulanıyorum. Büyüyorlar, zaman çok çabuk geçiyor. 💗
1balkizannesi Veragillerden ben bir sabah karar verdim güzelce ağladım bebem bana kıvrandı durdu bugün 4. gün bir kere bile demedi☺️
drn5410 Cennetkokulum2020 ahhh 😢 beni çok duygulandırıyor bu an 😢 son emzirmemde ağlarım diye düşünüyorum 😢 22 aylık olacağız bende son 2 ayımız bitmesine 😢 Allah yardımcınız olsun 😍
Veragillerden 1balkizannesi Ne güzel, en hasarsız ve iletişimi güzel bir şekilde atlatırsınız inşallah 🌸😍
1balkizannesi Veragillerden 2.gun gögsum şişti dayanamadim sağdm en son bebem onu içti şu anda indi ve acımıyor. Herkese kolaylk versin rabbim🥰
Cennetkokulum2020 1balkizannesi bizimki de bitti çok şükür gece ninni dinleyip ayağımda sallıyorum yoksa susmuyor gündüz de park market sürekli
TinkyWinky Cennetkokulum2020 21 aylık deneme girişiminde bulundum bebeğimin dudak bükmesini görünce dayanamadım 24 aya kadar yolu var devam ediyoruz