[silindi] Kızlae ben 23 gün önce sezeryan doğum yaptım. Bazen ara ara sezrryan dikişimde yanma oluyor olan var mı normal mi
birmeleginannesiii [silindi] Benim de oluyordu. İçiniz rahat etsin diye bir doktora görünün isterseniz.
Snowglobe [silindi] isterseniz doktora gidin yine de ama ben hatırlıyorum benimde olıyodu ama ben yazın ortasında doğum yaptım sıcaktan olduğunu düşünüyordum. Nerede oturuyorsunuz havalar da ısındı ya ondan olabilir
ikimelekannesiiiii [silindi] 1 ay23 gun olsdu dogum yapali bende sezeryan oldum dikisleriniz iyilesiyo ic dikisleriniz felan iyilesiyo o yuzden yanma oluyo dikkat edin ayaklarinizi usutmeyin agir kaldirmayin dikislerinizi temiz tutun
defnekokusu_ [silindi] canım o sıcaklamadan değildir sezaryenle beraber hayatına bide bebek girdi ister istemez kendini yoruyorsundur ters bi hareket yapıyorsundur eğil kalk emzirirken otur ev işleri vs derken illa ki kolay değil 7 kat birden kestiler
[silindi] Snowglobe sakaryada oturuyorum canım ben yani ara ara soğuk ara ara sıcka mağlum havalar bi açılıp bir kapanıyor ama bende sıcaktan diye düşğndğm ee haliyle atlet kilot pijama altı vs bazen sıcaklaştığım için mi diye düşündm