Zeyuu1919 Kızlar bebeğim beş aylık ve sürekli oturmak istiyor buna engel olmalı mıyım nasıl engel olabilirim ? Yani yere degil mesela dizime oturmak bacaklarım bagdas olunca arasına oturmakstiyor ve inatlasıyor .
hunilimomm Zeyuu1919 bebeğin hazır demekki oturmaya benim kızım daba erken başlamıştı doktor zaten hazır olmasa sen istediğin kadar oturmaya çalış oturmaz demişti ben yemek yerken felan kucuk olduğu için 4 aylık belki yoktu bile bacağıma koyup 10 dk felan oturttum
Y-A-Annesi Zeyuu1919 benim de 4 aylık aynısı bende de var bir de emeklemeden beni yürüt diyor yapmayınca bağırıyor
Veragillerden Kuzeyin_annesii İki ay mı ciddi misiniz? Daha kalçası oturmamış bir bebeği iki aylıkken oturtmak, bilmiyorum gerçekten artık şaşırıyorum
Zeliff Zeyuu1919 4 aydan sonra kısa kısa oturtabilirsiniz. Tabi doktorunuzun görüşü onemli her bebek farklidir ama hazır olduğunu belli etmiş bebeğiniz ☺️
Ahter Eğer oturmak istiyorsa engel olmayın. Destekli kısa süreli oturtun. Hatta ben bebe yatmaz almıştım ona oturuyordum beş buçuk aylıkken. 6 buçuk aylık tamamen desteksiz oturmaya başladı
Meriyyy Zeyuu1919 biz de 5 aylığız dün kontrolde doktor bebek zaten oturmak istediğini belli eder o dönemden sonra oturtabilirsin demişti benim oğlum da oturmak istiyor ma bizde öyle ağlama inatlaşma yok olmadığı sürece 6.ayı bekleyeceğim
Kuzeyin_annesii Veragillerden tatlım, sakin ol. Doktor kontrolünde ilerledik. 1 yaşında herhangi bir kalça problemi yok
Sedaekrem Zeyuu1919 3. Ayda sanırım yava syavas kucahınızda desteklı oturtun cok uzun sure degıl kucakta ama