Melekk3 Kızlar dün sezeryan doğum yaptım , e haliyle bugün hemen sütüm gelmedi bebeğim sarılık oldu kuvoze aldılar . Ben onunla dönmeyi hayal ederken onu hastanede bırakıp geldim . Varmı benim gibi başına gelen
Henna1327 Melekk3 ben de yaşadım aynı durumu 7 gün kaldı zorlu bir süreçti. Size tavsiyem süt sağma makinesi alıp sütünüzü sağmanız. Benim üçüncü günden sonra gelmeye başladı sütüm gece de kalkıp sağıyordum sütü de süt poşetiyle yoğun bakıma götürüyordum sarılık için anne sütü çok önemli. Üzülmemeye ve iyileşmeye çalışın hepsi geçiyor emin olun.
Aaysenurrrrr Melekk3 2 gün kaldi ve ölüm gibiydi. Allah kimseye yaşatmasın. Emin ol yanına gelecek ve herşey düzelecek. Biz suan 3 aylik olduk bile🥰
Alparslan_habip Melekk3 Canım sıkma canını benimde bebeğim on küvezde kaldı sarılıkdan yatmadı ama daha sonra hastanede sarılık oldu ama çok şükür binlerce şükür ki butu şeyler gelip geçici Allah başka bir şeyle sınamasın bol bol sütünü sağa gönder orada zaten sürekli mama veriyorlar merak etme çabucak geçecektir
Henna1327 Melekk3 2. Gününde aldılar benden kilosu 3135 gr’dı. Beslenmiyordu biberonu da almıyordu. Sonra kanında enfeksiyon çıktı o nedenle yatmıştı.
Aaysenurrrrr Melekk3 4 günlükdü 17 diye hatırlıyorum sarılığıni. Çok kilo kaybetmisti yeni yeni toparlamaya çalışıyoruz